Concert Khidja Clouds Society in Bucuresti

decembrie 6, 2006

https://i0.wp.com/img523.imageshack.us/img523/9770/deleteyourhatenx0.jpg

Concert:” Ura virtuala e reala. Da DELETE la ura”

Concertul “Ura virtuala e reala.Da DELETE la ura”, are scopul de a ridica in constiinta fiecarui individ problema prejudecatilor pe care le intampinam in fiecare zi si cu care ne putem confrunta chiar daca nu facem parte dintr-o minoritate “acceptata”.

In pas cu societatea, si prejudecatile, sau mai degraba propagarea lor, s-a dezvoltat: acum ne putem exprima parerile si pe Internet, insa ca si in spatiul real, si in spatiul virtual se pot genera stereotipii, intoleranta si ura.

De aceea, concertul, chiar prin stilul sincretic, proiectii video combinate cu muzica, iar muzica la randul ei cu apartenenta la stiluri diferite (rock, hip-hop, electric, hardcore), promoveaza diversitatea si acceptarea alteritatii.

Trupele Altar, Implant pentru Refuz, Kadja Clouds Society (aka Vexxatu Vexx) si Electric Brother vor milita pentru toleranta, pentru multiculturalism si pentru eliberarea de prejudecati nu numai in mediul cotidian ci si in mediul virtual, acolo unde ura si ignoranta se raspandesc cu hiperviteza.

Concertul va avea loc in data de 10 Decembrie 2006 orele 20:00 la Casa de Cultura a Studentilor (Club Preoteasa), INTRAREA LIBERA. Incepand cu orele 18:00 proiectii video: “Dureri Ascunse”, “Gay Pride”, “Vopseste Romaneste”.

5 răspunsuri to “Concert Khidja Clouds Society in Bucuresti”

 1. cube Says:

  THIS IS WHAT I’M TALKIN ABOUT MAN !!!! ….. nu ma refer la concerte …miscarea asta , ps : daca merge cineva sa urmariti si proiectiile video , foarte foarte interesante.

 2. BiZ Says:

  pace maxima organizatorilor si trupelor care sprijina toata treaba asta !

 3. kinder aka ares Says:

  that’s the spirit;)

 4. magaru Says:

  Doua dintre proiectiile video de aici au fost puse si la Seara Antifascista, de la noi din oras(Tg.Mures).

  Dureri Ascunse nu a fost proiectat din diferite motive, dar lipsa acestuia a fost compensata de alte filme cel putin interesante.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: